Driftansvarig inom VVS


Åmåls Kommunfastigheter AB (ÅKAB) är ett fastighetsbolag i Åmåls Kommun. Vi har lägenheter och lokaler för alla behov. Vi förfogar över ca 1 100 bostäder och har cirka 71 000 m2 lokaler för tillverkningsindustri, kontor/administration och olika typer av lokaler för förvaring och uppställning. Vi äger även simhallen, stadshuset, biblioteket, räddningstjänstens lokaler, kommunens skolor och förskolor samt lokaler för äldreomsorg.  ÅKAB förvaltar även fastigheter ägda av Åmåls Kommun.

 

Arbetsuppgifter
Som Driftansvarig kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa bolagets framtida drift och utveckling.

Hur kan du bidra till en säker drift och en god boendemiljö?

Personliga egenskaper
Detta är en spännande roll för dig som har fastighetsteknisk utbildning eller motsvarande och minst 5 års arbetslivserfarenhet inom fastighetsbranschen. Du har erfarenhet från drift av komplexa anläggningar och avancerade integrerade system. Vi ser att du har goda systemkunskaper kring VVS, ventilation, vatten, avlopp, sprinkler, värme, kyla, styr och övervakning. Du har passion för tekniken, motiveras av att hitta lösningar och strävar efter att ha kontroll över de tekniska systemen.

Då du har mycket kontakt med såväl leverantörer, kunder och kollegor ställs höga krav på god social förmåga. Du är en person som arbetar noggrant, metodiskt och har förståelse för den påverkan de tekniska systemen har på verksamheten samt har förmågan att analysera och förklara de tekniska sambanden.

Andra viktiga egenskaper är positiv grundattityd, samarbetsvilja och uthållighet

Goda kunskaper  i svenska i tal och skrift

Körkort klass B - Bil.

Ansökan
Välkommen med din ansökan i form av personligt brev och CV som ska vara inkommen senast söndag den 24 februari 2019. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Ansökan sker antingen nedan via länken "Ansök här" eller genom "Ansökan via web" på Platsbanken. Urval sker fortlöpande under ansökningstiden.

Ansök här!

 

Varaktighet/Arbetstid                  
 Arbetsgivare                   
Heltid / Tillsvidare Åmåls Kommunfastigheter AB      
Lön Besöksadress
Månadslön  Hjeltegatan 11, 66230 ÅMÅL

 

Kontaktperson
Fastighetsingenjör Mikael Hedlund, 0532-77 71 07                                

                                                                         

Facklig kontaktperson

Förvaltarassistent Eddie Torsson, 0532-77 71 11