Synpunkter

Emil trivs på Adolfsberg

I det populära bostadskvarteret Adolfsberg finns totalt 162 lägenheter fördelat på 1-4 rum och kök. Området är populärt och trivsamt med grönytor, innergårdar och lekplatser. Närheten till centrum och kommunala anläggningar som till exempel skola, simhall och ishall gör området populärt för så väl äldre som yngre. Dessutom har många lägenheter utsikt över Vänern.

Under större delen av fjolåret pågick den omfattande renoveringen på Andréegatan 13 där vi nu har 30 renoverade lägenheter med nya badrum. Förutom nya badrum i samtliga lägenheter har dessutom många utav lägenheterna uppfräschade ytskikt i form av nya tapeter, färg och köksluckor. 

Det var under hösten när Emil blev erbjuden jobb i Åmål som det var dags att börja söka lägenhet i närheten. Efter att antal intresseanmälningar blev Emil erbjuden visning i en utav de renoverade lägenheterna i huset på Adolfsberg och tycke uppstod.  Strax därefter gick flyttlasset mot Åmål från Säffle. 

Emil tar emot oss i sin fina lägenhet på tredje våningen med fönster och balkong som bjuder på utsikt över bostadsområdets gröna ytor och som sträcker sig ut över Vänern.
Det är inte svårt att förstå att han trivs i sin lägenhet som är trevligt inredd och med fönster i flera väderstreck upplevs den ljus och rymlig. Förutom helt nytt badrum bjuder lägenheten på en smart och trevlig planlösning, med en trivsam matplats med glasparti mot vardagsrummet i direkt anslutning till köket. 

Utemiljön är ännu inte återställd efter den omfattande renoveringen huset genomgått men under våren och sommaren kommer nya trivsamma ytor och grönskande rabatter skapas för boende i området.                

Emil Eldh tillsammans med ÅKAB:s förvaltare Patrik Storm                     I lägenheten finns en trivsam matplats med glasparti
                                                                                                                  mot vardagsrummet
 
Om du är intresserad av lägenheterna på Andréegatan 13 finns alla lediga listade under "sök ledigt". Där finns även mer information om planlösning, antal rum och hyra. För att visa intresse eller ställa sig i kö till en specifik lägenhet så gör du det genom att logga in på "Mina Sidor".

Kontakta oss om det finns frågor så hjälper vi dig gärna! Du når oss på 0532-77 71 00 under våra telefontider eller mejla på akab@amal.se.