Ledig tjänst - Administratör

Administratör till uthyrningen

 

Åmåls Kommunfastigheter AB (ÅKAB) är ett fastighetsbolag i Åmåls Kommun. Vi har lägenheter och lokaler för alla behov. Vi förfogar över ca 1 100 bostäder och har cirka 71 000 m2 lokaler för tillverkningsindustri, kontor/administration och olika typer av lokaler för förvaring och uppställning. Vi äger även simhallen, biblioteket, stadshuset, räddningstjänstens lokaler, kommunens skolor och förskolor samt lokaler för äldreomsorg. ÅKAB förvaltar även fastigheter ägda av Åmåls Kommun.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer tillsammans med en kollega att ansvara för bolagets bostadsuthyrning. Detta innebär att du kommer vara involverad genom hela uthyrningsprocessen, där kundkontakt är en stor del. Bland dina många arbetsuppgifter ingår att lägga upp lediga lägenheter på hemsidan, kontraktsskrivning, fakturering samt avstämning. Du kommer att ha mycket kontakt med hyresgäster, fastighetsskötare och till viss del även leverantörer. Du är även systemadministratör till vårt marknadssystem Vitec.

 

Kvalifikationer

Du är noggrann och strukturerad med tidigare erfarenhet från administrativt arbete. Som person är du mycket serviceinriktad med goda kunskaper att uttrycka dig i svenska och engelska, både i tal och skrift och har tidigare arbetat med MS Office/365. Du är ansvarstagande och trivs med att ta egna initiativ i ditt arbete.

 

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från uthyrning av bostäder, speciellt om du tidigare jobbat med Vitec marknadssystem. Det är även meriterande om du jobbat med ekonomi eller har en ekonomisk bakgrund.

 

Ansökan
Välkommen med din ansökan i form av personligt brev och CV, via mail till rekrytering.akab@amal.se som ska vara inkommen senast söndagen den 31 oktober 2021. Skriv ”Administratör” i ämnesraden.

 

Frågor gällande tjänsten besvaras av Ekonomichef, Joakim Hansson, 0532-77 71 06.

 

Facklig företrädare för Vision, Annelie Wernlund, 0532-77 71 01

 

Tjänsten kräver B-körkort samt Bank-Id.

Varaktighet/Arbetstid Arbetsgivare
Heltid   Åmåls Kommunfastigheter AB
Tillsvidare
Lön
Besöksadress
Månadslön Hjeltegatan 11A
662 30 ÅMÅL