Synpunkter

Renoverade lägenheter på Adolfsberg

I det populära bostadskvarteret Adolfsberg finns totalt 162 lägenheter fördelat på 1-4 rum och kök. Området är mycket barnvänligt med grönytor, innergårdar och lekplatser. Närheten till centrum, skola och kommunala anläggningar som till exempel simhall och ishall gör området populärt för så väl äldre som yngre. Dessutom har många lägenheter utsikt över Vänern.

Under större delen av fjolåret pågick den omfattande renoveringen på Andréegatan 13 där vi nu har 30 renoverade lägenheter med nya badrum redo för inflyttning. Förutom nya badrum i samtliga lägenheter har dessutom många utav lägenheterna uppfräschade ytskikt i form av nya tapeter, färg och köksluckor. 

Om du är intresserad av lägenheterna på Andréegatan 13 finns alla lediga listade under "sök ledigt". Där finns även mer information om planlösning, antal rum och hyra. För att visa intresse eller ställa sig i kö till en specifik lägenhet så gör du det genom att logga in på "Mina Sidor".

Kontakta oss om det finns frågor så hjälper vi dig gärna! Du når oss på 0532-77 71 00 under våra telefontider eller mejla på akab@amal.se.