Synpunkter

Välkommen till Adolfsberg!


I det populära bostadskvarteret Adolfsberg finns totalt 162 lägenheter fördelat på 1-4 rum och kök. Området är mycket barnvänligt med grönytor, innergårdar och lekplatser. Närheten till centrum, skola och kommunala anläggningar som till exempel simhall och ishall gör området populärt för så väl äldre som yngre. Dessutom har många lägenheter utsikt över Vänern.

      
Sjöutsikt från en utav lägenheterna på Andreegatan 13


Sedan tidigt i våras har byggnadsställningar varit på plats och renoveringen i full gång på Andréegatan 13 och i november är det dags för de första hyresgästerna att flytta tillbaka till huset. Det gamla taket har bytts ut till nytt och just nu pågår arbetet med stamrenovering i 30 lägenheter parallellt med kulvertbyte. Utöver det fräschar vi upp ytskikt med nya tapeter.


      
I badrummen pågår renovering, men man kan                  Ny tapet och hatthylla i hallen
redan nu ana det färdiga resultatet.

På Andréegatan 13 finns fyra uppgångar, A, B, C och D med totalt 30 lägenheter. Redan i november planeras uppgång A stå klar för inflyttning och senare under året ska resterande lägenheter vara klara för att ta emot nya hyresgäster. Om du är intresserad av lägenheterna på Andréegatan 13 finns alla lediga listade under "sök ledigt". Där finns även mer information om planlösning, antal rum och hyra. För att visa intresse eller ställa sig i kö till en specifik lägenhet så gör du det genom att logga in på "Mina Sidor". 


      
Ny tapet i vardagsrummet                                                  Trevlig planlösning i lägenheten med fönsterparti mellan
                                                                                                  matrum och vardagsrum