Om Åkab

Åmåls Kommunfastigheter AB kan erbjuda Dig både centralt och lantligt boende!

 
ÅKAB är ett fastighetsbolag i Åmåls Kommun. Vi har lägenheter och lokaler för alla behov. Vi förfogar över ca 1100 bostäder och cirka 71 000 m2 lokaler. Vi kan erbjuda allt från boende mitt i centrala Åmål till mer lantlig miljö som Tösse, Fengersfors, Ånimskog och Edsleskog.

Vi har allt från fina renoverade lägenheter i äldre kulturmiljö i "Gamla staden" till lägenheter i barnvänliga bostadsområden med närhet till attraktiva fritids- och naturområden. Önskar Du bo centralt nära affärer och och bank? Eller föredrar Du att bo nära naturen med tillgång till motionsspår och rekreation? Vi har lägenheter för alla behov!

Vi kan också erbjuda Dig lägenheter med utsikt över Vänern. Vår målsättning är att våra hyresgäster skall få en bra bostad och god service till lägsta möjliga boendekostnad. Som hyresgäst har Du direktkontakt med våra fastighetsskötare som snabbt och utan mellanhänder har befogenhet och ansvar att tillgodose Dina synpunkter och önskemål.

En god trivsel grundar sig på ett bra samarbete mellan hyresgäster och Åmåls Kommunfastigheter. Detta månar vi om i alla situationer. Vi gör regelbundet underhåll och renoverar lägenheterna med jämna mellanrum allt inkluderat i Din ordinarie hyra.